8 Ağustos 2025
NASIL CCW/PF LİSANSI YA DA GUARD CARD'A BAŞVURULUR
Los Santos Police Department - Firearms Licensing Division
Firearms Licensing Division'un resmi başvuru formu rehberine hoş geldiniz. Eğer bir Kişisel Ateşli Silah(PF), Gizli Silah Taşıma Ruhsatı(CCW) ya da Guard Card(GC)'a başvurmak istiyorsanız aşağıdaki talimatları dikkatle okuyun ve her adımı aynı şekilde takip edin. Süreci doğru ilerletmemek başvurunuzda gecikmelere ya da redde neden olabilir.
Adım 1: Online Başvuruyu Gönderin
- [] Başvurmak istediğiniz lisans türünü seçin ve gereksinimleri karşıladığınızdan emin olun: []Aşağıdaki bağlantılardan doğru olana tıkladıktan sonra doğru ve eksiksiz biçimde doldurun.
Adım 2: Bir Forum Başlığı Oluşturun
- []Başvuru formlarından birine ulaştığınızda forumda bulunan Lisans Bölümü altında bulunan ilgili bölüme bir konu oluşturun. (CCW/PF lisansının ve GC'nin her birinin kendi bölümleri altında ayrı bir başvuru gönderme kısmı bulunur.)
[]Başvurunuzun başlığı aşağıdaki formatta olmalıdır:[]Başvurunuzun içeriğine yukarıdan ulaştığınız bağlantıdan aldığınız formu doldurun.Code: Select all
[PF/CCW/GC] İsim Soyisim
Adım 3: Onay Bekleyin
- []Bir FLD memuru başvurunuzun altına bir yanıt göndererek başvuruyu onaylayacaktır.
[]Başvurunuz incelendikten sonra aşağıdaki yanıtlardan birisini alacaksınız:- Başvuru Beklemede - Bir şeyi düzeltmeniz gerekiyor. (Size ne olduğunu söyleyeceğiz.)
Başvuru Reddedildi - Başvurunuz reddedildi ve kapatılacak.
Başvuru Onaylandı - Başvurunuz onaylandı. Bir arkaplan araştırmacısı lisansınızı yakın zamanda sisteme işleyecek.
- Başvuru Beklemede - Bir şeyi düzeltmeniz gerekiyor. (Size ne olduğunu söyleyeceğiz.)
Adım 4: (Sadece GC için başvuranlar) Yazılı Sınavı Tamamlayın
- []Eğer bir Guard Card'a başvurduysanız ve başvurunuz onaylandıysa:
- []Bir özel mesaj ile yazılı sınavınızı görebileceksiniz.
[]Yazılı sınavınızı doldurun ve FLD memuruna geri gönderin.
[]Eğer sınavı geçerseniz, Guard Card'ınızı size ulaştırmak için işlemleri devam ettireceğiz.
[]Eğer sınavdan kalırsanız, başvurunuz reddedilecek. - []Bir özel mesaj ile yazılı sınavınızı görebileceksiniz.
Önemli Hatırlatmalar
- []Aynı anda yalnızca bir başvuru gönderilebilir.
[]FLD üyelerine başvuru sürecinizi hızlandırmaları için ulaşmaya çalışmayın, bu başvurunuzun askıya alınmasıyla ya da geçici bir başvuru gönderme yasağıyla sonuçlanabilir. - İşlem süresi boyunca saygılı ve sabırlı olun.
EŞİT FIRSATLAR SUNAN BİR İŞVEREN
www.LSPDonline.org
www.joinLSPD.com
FIREARMS LICENSING DIVISIONAdministrative Services Bureau
Los Santos Police Department — "Koru ve Hizmet et"